Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pungi pentru congelate premium

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pungi Multilayer
Out Of stock
Descriere
Destinatie: Solutia Premium pentru ambalarea produselor congelate si refrigerate care se adreseaza segmentului mediu si superior de consumatori. Sunt utilizate in special la ambalarea specialitatilor de peste, a legumelor congelate, etc.

MATERIALUL: pungile sunt fabricate din material multistrat triplex (PA/PET/LDPEA). Folia poate avea grosimi diferite functie de dimensiunea produsului ambalat si de protectia si rezistenta solicitata.

CONFECTIA: poate fi realizata intr-o mare varietate de dimensiuni, cu pliu la baza astfel incat ambalajul sa fie expus in pozitie verticala. Sudura pungilor poate fi laterala tip filo sau longitudinala pe verso. Pentru ambalare pe masini automate, se livreaza folia film sub forma de bobine cu diferite diametre sau greutati specifice.

IMPRIMAREA: Avand in vedere ca este vorba despre un ambalaj premium, imprima se realizeaza de cele mai multe ori in policromie la 6-8 culori complexe si speciale (inclusiv auriu si argintiu). Vopseaua cu care se imprima este tip pigment si rezista la temperaturi scazute (-40 la -90gr.C).

TIRAJUL: din aceasta categorie, putem procesa orice comanda incepand cu tiraje de 300 Kg, functie de tipul materialului, complexitatea confectiei si a imprimarii.

PRETUL: Raportl pret/calitate al acestui material este unul apreciat de consumatori. Totusi, fiind un ambalaj complex nu se recomanda a fi utilizat pentru produse lowcost. Toate preturile sunt negociabile functie de frecventa comenzilor si de tirajee solicitate.

CAPACITATEA noastra de furnizare pentru acest ambalaj: 60-80 tone lunar.

Detalii: www.ReklamaShop.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura