Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pungi pentru produse congelate: peste, legume

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pungi cu baza patrata
Out Of stock
Descriere
Destinatie: Sunt utilizate pe scara larga la ambalarea produselor: Peste, Legume congelate, fructe de mare, etc.

MATERIALUL: pungile produse uzual sunt realizate din polietilena alimentara elastica aditivata intr-un singur strat. Folia poate avea grosimi diferite functie de dimensiunea

ambalajului si de rezistenta solicitata. CONFECTIA: poate fi realizata intr-o mare varietate de dimensiuni, cu pliuri la baza sau lateral. Sudurile se pot realiza pe lateral sau la baza, functie de destinatie si poate fi dubla pentru o rezistenta deosebita la ambalare manuala. Pentru ambalare pe masini automate, se livreaza folia film sub forma de bobine cu diferite diametre sau greutati specifice.

IMPRIMAREA: putem imprima 1-8 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc) pe ambele fete ale pungii, sau se pot imprima in policromie la 4-8 culori complexe si speciale (inclusiv auriu si argintiu). Vopseaua cu care se imprima este tip pigment si rezista la temperaturi scazute (-40 la -90gr.C).

TIRAJUL: procesam orice comanda de la tiraje de 50 Kg, functie de tipul materialului, complexitatea confectiei si a imprimarii.

PRETUL: Acest tip de material pentru confectia pungilor sau a foliei de ambalat, reprezinta solutia cea mai economica utilizata pentru aceasta destinatie. Toate preturile sunt negociabile functie de frecventa comenzilor si de tirajee solicitate.

CAPACITATEA noastra de furnizare pentru acest ambalaj: 80-120 tone lunar.

Detalii: www.ReklamaShop.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura