Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pungi de hartie cu polietilena pentru cartofi prajiti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Pungile de hartie pentru cartofi prajiti sunt ambalaje importante pentru fast-food-uri si rotiserii. Alaturi de celelalte ambalaje (hartie cu polietilena pentru sandwich-uri, pungi de hartie pentru take-away, coltare de hartie), pungile de hartie pentru french fries contribuie la o prezentare corecta a produselor in fata clientului.

Materialul din care este fabricata o pungulita pentru cartofi prajiti este hartia innobilata cu polietilena (speciala pentru produsele uleioase). Aceasta hartie nu se inmoaie si nu se lipeste de cartofi, astfel incat forma de prezentare este optima. Mai exact, o fata a ambalajului este din hartie (fata exterioara), iar cealalta fata este cu polietilena/polipropilena (aceasta vine in contact cu produsul). Astfel, aceasta hartie este rezistenta la apa si grasimi.

Hartia cu polietilena poate fi kraft natur sau albita.

Pungile de hartie pentru cartofi prajiti pot fi personalizate flexografic cu 1-4 culori cu sigla si numele fast-food-ului, sau alte elemente aditionale (site-ul de unde pot comanda online, numar de telefon, QR code, etc.).

Fabrica De Ambalaje Exonia furnizeaza din stoc si la comanda pungi personalizate de hartie pentru cartofi. Clientii nostri beneficiaza de servicii gratuite de design si DTP (pentru ambalajele personalizate) si de consultanta in alegerea celui mai bun ambalaj pentru produsul dvs.

Pentru o oferta de pret personalizata pentru nevoile companiei dvs. contactati reprezentantii Fabricii De Ambalaje Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura