Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pungi de hartie pentru catering si fast-food

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Pungile de hartie pentru catering sunt ambalaje utile oricarui restaurant sau fast-food. Fie ca sunt utilizate pentru a transporta mancarea comandata de beneficiar, sau pentru a furniza produsul comandat la un restaurant cu take-away, pungile de hartie pentru catering isi indeplinesc cu succes scopurile de protectie si promovare.

Pungile de hartie nu se deformeaza chiar daca produsele ambalate sunt fierbinti si nu influenteaza in nici un fel proprietatile organo-leptice ale meniului comandat. Mai mult, ambalajul poate fi reciclat, ceea ce va poate asigura o pozitionare eco (mai ales pentru restaurantele cu mancare ecologica sau vegana).

Hartia din care pot fi fabricate pungile pentru catering poate fi natura, albita sau colorata. Pungile pot avea pliuri laterale sau/si la baza, sau cu baza in “v” si pot fi realizate din hartie kraft sau albita, simple sau caserate cu PP, pot fi simple sau laminate cu folie de polietilena rezistenta la apa sau pot fi prevazute cu fereastra din polipropilena pentru vizualizarea optima a produsului. Pungile din hartie pot fi personalizate flexografic in 1-7 culori. Designerii Fabricii De Ambalaje Exonia va pot realiza gratuit design grafic pentru acest ambalaj.

Pentru a comanda pungi de hartie pentru catering contactati reprezentantii Fabricii De Ambalaje Exonia: http://www.Exonia.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura