Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pungi de hartie pentru rotiserie cu rezistenta la grasimi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Pungile de hartie pentru rotiserie sunt ambalaje utilizate pentru produse de tip grill si rotisate. Aceste produse au un continut ridicat de grasimi si au nevoie de un ambalaj special rezistent la grasimi.

Sunt ambalaje perfecte pentru rotiseriile si fast-food-urile care ofera mancare “la pachet” sau livreaza mancarea. Pungile de hartie cu bopp mentin mancarea calda mai mult timp pana ajung la beneficiar.

Pungile de hartie pentru rotiserie sunt realizate din hartie kraft sau albita si innobilate cu un strat de polietilena sau polipropilena (bopp) in functie de preferintele beneficiarului.

Pungile pentru rotiserie cu polipropilena au avantajul de a fi mai rigide (au o forma de prezentare mai agreabila) si, mai important, pot fi introduse la cuptorul cu microunde pentru reincalzire.

Pungile pentru rotiserie pot fi confectionate in diverse dimensiuni in functie de dimensiunile produsului de ambalat (pungi pentru crispy, crispy strips, pui la rotisor, pungi pentru aripioare picante si alte delicatese).

Pungile din hartie pot fi personalizate flexografic in 1-7 culori cu numele, sigla, datele de contact si alte elemente grafice pe care le considerati importante pentru succesul produsului dvs. Designerii Fabricii De Ambalaje Exonia va pot realiza gratuit design grafic pentru acest tip de ambalaj.

Puteti comanda pungi personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de pungi personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura