Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sacose de hartie cu maner decupat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Sacosele de hartie cu maner decupat difera de sacosele de hartie obisnuite (cu maner) prin faptul ca manerul face parte din fata sacosei (este decupat din aceasta). Astfel, sacosa are un aspect mai compact. Sacosa de hartie cu maner decupat este utila pentru livrari la domiciliu, pentru cumparaturi usoare, pentru produse de panificatie si patiserie, etc. Sunt ambalaje rezistente si pot fi folosite si pentru produse calde, deoarece nu su deformeaza si nu influenteaza proprietatile organoleptice ale produsului.

Sacosele de hartie cu maner decupat pot fi reciclate dupa folosire. Exonia furnizeaza sacose de hartie in diverse dimensiuni si grosimi, atat in varianta natur cat si in varianta inalbita sau colorata. Sacosele pot fi imprimate fie prin tehnologia flexografica, fie prin tehnologia offset, in functie de necesitatile clientului si grafica furnizata.

IMPRIMAREA: personalizarea la 2 culori este GRATUITA. Pentru acest tip de sacose, se pot imprima 1-7 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc.) pe ambele fete ale sacosei.

Puteti comanda sacose de hartie cu maner decupat personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de sacose personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura