Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sacose de hartie personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Pentru cei care prefera sacosele de hartie, Fabrica De Ambalaje Exonia ofera o gama larga de astfel de sacose. Sacosele tip Kraft se bucura de popularitate datorita aspectului placut, elegant, dar si datorita faptului ca pot fi reciclate dupa folosire. Exonia furnizeaza sacose tip kraft in diverse dimensiuni si grosimi, atat in varianta natur cat si in varianta inalbita sau colorata. Sacosele pot fi imprimate fie prin tehnologia flexografica, fie prin tehnologia offset, in functie de necesitatile clientului si grafica furnizata. Sacosele sunt folosite mai ales de retailerii din domeniul imbracamintei si incaltamintei, de magazinele de cadouri, de farmacii, dar si in domeniul patiseriei si cofetariei.

CONFECTIA: sacosa are pliuri laterale, pentru a permite transportarea produselor volumetrice.

IMPRIMAREA: personalizarea la 2 culori este GRATUITA. Pentru acest tip de sacose, se pot imprima 1-7 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc.) pe ambele fete ale sacosei.

TIRAJUL: procesam uzual comenzi de sacose personalizate incepand cu tirajul de 3.500 Buc. Totusi, tiparul in tehnologia flexografica recomanda ca optim un tiraj de peste 5.000 Buc  model.

Puteti comanda sacose kraft personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de sacose personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura