Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sacosa cu maner aplicat personalizata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Maner Aplicat
Out Of stock
Descriere
Este cu siguranta cel mai elegant model de sacosa personalizata. Sacosele cu maner aplicat sunt mai rar intalnite, datorita dificultatii tehnice de realizare, insa se evidentiaza usor. Sacosa este in categoria obiectelor promotionale foarte apreciate.

MATERIALUL: sacosele tip "maner aplicat" sunt produse uzual din polietilena de joasa densitate LDPE.

Sunt apreciate in general de segmentul detinatorilor de magazine care se adreseaza segmentului mediu si superior de consumatori, in special textile, electronice, sau participanti-expozanti la evenimente speciale: targuri si expozitii.

CONFECTIA: se executa Gratuit pliu la baza sacosei, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle, etc). Pentru rezistenta, sacosele sunt prevazute la maner cu intaritura dubla termosudata.

IMPRIMAREA: personalizarea la 2 culori este GRATUITA. Se pot imprima 1-6 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc) pe ambele fete ale sacosei, sau se poate realiza print in policromie la 4-6 culori complexe si speciale.

TIRAJE: uzual, pentru acest model, se proceseaza comenzi de la 5.000 Buc / model. Exista dimensiuni standardizate sau pot fi produse atipice la cerere.

Detalii: wwww.ReklamaShop.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura