Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie hartie cu polietilena pentru ambalare zahar la stick

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Folia de hartie cu polietilena pentru ambalarea zaharului la plic sau la stick este un ambalaj foarte util pentru producatorii de zahar sau producatorii si distribuitorii de plicuri si stick-uri personalizate pentru Horeca.

Folia pentru ambalarea zaharului la plic sau stick este realizata din hartie kraft albita lucioasa (HKA) laminata la interior cu un strat de polietilena (LDPE – polietilena de joasa densitate). Hartia este laminata cu un strat de polietilena pentru ca folia finala sa poata fi confectionata si sudata (este binecunoscut faptul ca hartia este mult mai usor de sudat/lipit atunci cand este laminata cu polietilena LDPE). Mai mult decat atat, stratul de polietilena joaca si un rol de bariera impotriva umezelii sau grasimilor.

Stratul de hartie poate fi de 35, 40, 50 de gr/m iar stratul de polietilena este uzual de 10 microni. Imprimarea foliei se face flexografic chiar si in policromie, astfel incat limitele designului ambalajului sunt date doar de imaginatia designerului. Matrita de imprimare utilizata este tip cliseu digital pentru a se obtine o buna calitate a imprimarii. Grafica si optimizarea DTP pentru flexografie este realizata GRATUIT de catre Departmentul de Design si DTP al Fabricii De Ambalaje Exonia.

Folia este in cele din urma taiata la orice dimensiune in functie de necesitatile masinii de ambalat si dozat stick-uri si plicuri pe care o detineti.

Pentru mai multe detalii sau pentru a realiza o comanda de folie de hartie cu polietilena pentru ambalare zahar la plic sau stick, contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura