Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie pentru ambalare automata condimente

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Fabrica De Ambalaje Exonia produce ambalaje, folie film personalizata si pungi personalizate pentru ambalare condimente, piper, baze pentru mancaruri.
Foliile film si pungile pentru ambalarea condimentelor pot necesita, in functie de specificatiile condimentului si cerintele furnizorului, bariera la oxigen pentru a retine aroma sau chiar un strat anti-umezeala. Prin urmare, foliile sunt in general multistrat, fiecare dintre straturi indeplinind un scop foarte precis. Stratul cu bariera la oxigen este necesar pentru ca unele condimente au un miros foarte puternic (uneori acesta fiind chiar aspectul cheie al condimentului) si este important ca acea aroma sa se mentina cat mai mult timp.

Unele condimente sunt uleioase si necesita ambalaje cu bariera la umezeala. Acest strat impiedica uleiurile sa ajunga la straturile superioare ale foliei laminate, astfel incat ambalajul sa fie in stare perfecta la raft si in camara cumparatorului. Pentru mentinerea prospetimii cat mai mult timp se pot utiliza chiar si folii metalizate.

Tipuri de ambalaje pentru condimente:

Folie film personalizata pentru ambalare automata condimente: folie polietilena cu hartie, folie polietilena, folie multistrat pentru ambalare piper boabe sau macinat, condimente, folie pentru ambalare conservanti si gelifianti la punga, la plic sau single-serve packaging.

Pungi personalizate confectionate in diverse dimensiuni pentru ambalarea manuala sau semi-automata.
Pungi nepersonalizate peste care se pot aplica etichete autocolante personalizate (un alt tip de ambalaj pe care il regasiti in gama de ambalaje Exonia)

Ambalajele pentru condimente pot fi imprimate  pe doua sau mai multe piste cu 8 grupuri de culoare concomitent pentru evitarea deplasarilor sau suprapunerilor eronate ale placilor cliseului flexografic. Imprimarea se realizeaza; flexografic în POLICROMIE inclusiv nuante speciale (auriu, argintiu) la 1-8 culori cu respectarea codului standard PANTONE. Matrita de imprimare utilizata este tip cliseu digital pentru a se obtine o buna calitate a imprimarii. Vopseaua pigment este intre straturile de material, ceea ce permite obtinerea oricarui Certificat de Migrare necesar produselor alimentare!

Pentru o oferta de pret personalizata nu ezitati sa ne contactati!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura