Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saci polietilena anticondens pentru legume

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Este sezonul legumelor romanesti, iar printre ambalajele cautate de producatori se numara sacii de polietilena anticondens. Dupa cum arata si denumirea, sacii sunt realizati din polietilena LDPE (de joasa densitate) si contin un inhibitor de formare a condensului.

Sacii din polietilena LDPE anticondens sunt utilizati pentru ambalarea legumelor precum: castraveti, ardei, rosii, varza. Pentru ca nu permit formarea condensului pe interiorul sacului, acesti saci minimizeaza pierderile datorate alterarii legumelor.

Sacii pentru legume pot fi confectionati in diverse marimi, in functie de necesitatile beneficiarului, si eventual pot fi realizate si microperforatii. Sacii sunt realizati din folie din granula pura deci sunt avizati alimentar!

Pentru promovarea fermei, a soiului, a producatorului, sacii pot fi personalizati flexografic cu nume, sigla, date de contact, imagini, etc. O alta varianta de personalizare este folosirea unor etichete autocolante care sa cuprinda aceleasi elemente mentionate mai sus.

Pentru a realiza o comanda de saci de polietilena pentru legume, contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura