Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saci polietilena LDPE (de joasa densitate) Arctika

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Sacii din polietilena LDPE Arctika sunt solutia ideala pentru depozitarea si transportul produselor congelate (carne, legume). Dupa cum arata si denumirea, sacii rezista la temeperaturi scazute, la refrigerare si congelare pana la -40 de grade Celsius.

Sacii LDPE Arctika sunt realizati dintr-un material revolutionar. Reteta si aditivii folositi la fabricarea foliei pentru saci confera elasticitate sacilor, reduc alungirea relativa, folia avand moment cinetic si de torsiune mic, astfel incat este prevenita ruperea confectiei in uz tensionat si sub actiunea directa a factorilor mecanici implicati in procesul tehnologic.

Sacii din polietilena Arctika pot fi confectionati in diverse dimensiuni precum: 350 x 600 mm, 400 x 600 mm, 450 x 600 mm, 400 x 700 mm, 500 x 700 mm, la diferite grosimi (frecvent se folosesc de 40 de microni). Uzual sunt folositi saci pentru transport si depozitare carne de pui (pulpe, tacamuri, aripi, pui intregi etc.), saci pentru transport si depozitare carne de vita, saci pentru transport si depozitare carne de porc, saci pentru transport si depozitare peste, saci pentru legume si fructe, saci pentru aluaturi si semi-preparate congelate (foietaje, foi de placinta, pateuri, etc.).

Sacii din polietilena ldpe Arctika pot fi si personalizati cu sigla, numele companiei si datele de contact ale companiei dvs. astfel incat ambalajul sa indeplineasca si functii de promovare nu doar de protectie si transport.

Imprimarea: se poate realiza cu pana la 8 culori sau policromie. Realizam GRATUIT designul fiecarui model de sac dupa indicatiile beneficiarului. Imprimarea se poate realiza in maxim 8 culori policromie si speciale la rezolutie mare, in functie de complexitatea graficii si de categoria produsului de ambalat.

Puteti comanda saci personalizati, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de saci personalizati contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura