Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie tubulara sau pantalon pentru ambalare semi-automata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Folia tubulara sau pantalon este un ambalaj destinat producatorilor care utilizeaza masini de ambalat automate sau semi-automate. Acest tip de folii pot fi folosite cu succes in agricultura, in domeniul alimentar sau in domeniul industrial.

In folia pantalon produsa de Fabrica De Ambalaje Exonia se pot ambala diverse produse: de la produse alimentare pana la produse farmaceutice, cosmetice sau chiar materiale de constructii. Mai mult, folia tubulara coextrudata poate fi folosita chiar si la ambalarea borsului sau a laptelui.

Folia pantalon este in mod uzual din polietilena LDPE (de joasa densitate), dar poate fi si din MDPE, HDPE, coextrudata sau chiar multistrat. Folia poate fi transparenta (numita si natur), colorata sau imprimata. Foliile pantalon pentru ambalarea produselor alimentare intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate: Certificat OxoBIO, ISO9001, LAREX, DSV (pentru ambalajele alimentare), EuroECO (produse 100% Reciclabile) si evident detin Certificat de Conformitate si Garantie.

Imprimarea foliilor tubulare se poate face in 2 moduri: fie in policromie de inalta definitie pe o singura fata, fie prin imprimare liniara la 6 culori pe ambele fete. Bobinele au tub de carton cu o dimensiune uzuala de 76 mm, iar latimea maxima uzuala este de 1000 mm.

Tot din categoria foliilor pantalon fac parte si foliile termocontractibile utilizate pentru realizarea de ambalaje compacte pentru sticle de suc/apa/bere/, pentru doze, borcane, sticle, dar si cutii. Foliile termocontractibile personalizate aduc plus valoare produsului, asigurand un ambalaj secundar sau tertiar important pentru procesul de distributie, dar si un mod de prezentare atractiv pentru rafturile marilor retaileri.

Pentru mai multe detalii sau pentru a realiza o comanda de folie din polietilena tubulara sau pantalon, contactati reprezentantii Fabricii De Ambalaje Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura