Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie poliolefina PVC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Folia termocontractibila poliolefina este un film cu proprietati deosebite din punct de vedere optic, elastic si mecanic si se foloseste pentru ambalarea individuala sau grupata a produselor alimentare sau nealimentare. Este folia pentru cutiile de ceai, folia pentru cutiile de bomboane, folia care protejeaza o carte sau un CD s.a.m.d. Termenul “poliolefina” provine de la asemanarea cu  ”oil like” si se refera la aspectul “uleios/ceruit” pe care il are acest material. Folia PVC este inodora, neporoasa fiind un material perfect pentru ambalarea produselor destinate end-useri-lor.

Folia poliolefina sau PVC are caracteristici speciale care o recomanda pentru ambalarea produselor care se doresc a fi sigilate atat ca forma de protectie cat si din considerente estetice:

Proprietati optice: folia are un nivel inalt de transparenta  si claritate ceea ce confera o prezentare atractiva a oricarui produs.
Termocontractibilitatea - filmul se muleaza perfect pe produs, sigilandu-l si protejand ambalajul personalizat la transport si manipulare.
Proprietati mecanice: rezistenta la perforare si sudura rapida
Stabilitate termica
Productivitate si eficienta (cost foarte mic per unitate ambalata)
Foliile din poliolefina sunt solutii ecologice pentru ca sunt foarte subtiri, se folosesc deci putine materii prime, mai putine resurse, rezultand si mai putine deseuri.

Pentru a comanda folii din poliolefina contacteaza reprezentantii departamentului de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura