Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie si pungi Bopp / Ldpe / Pet ambalare praf inghetata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Destinatie: Folia film este utilizata la ambalarea automata a produselor alimentare granulate (zahar, orez, gris, sare, malai, etc.) poate fi de mai multe tipuri:

- folie film simplu strat: BOPP sau LDPE sau CPP. Aceste tipuri de filme au grad ridicat de termosudare si pot fi de grosimi diferite, functie de tipul si gramajul produsului care va fi ambalat.

Nu ofera protectie la gaze si vapori si NU pot fi utilizate pentru ambalare in atmosfera modificata (ambalare cu gaze inerte pentru prelungirea termenului de valabilitate al produselor alimentare)

- folie film laminata in doua sau mai multe straturi cu proprietati diferite. Acest tip de folie reprezinta solutia profesionala pentru ambalarea produselor granulate si prafoase. Functie de tipul foliilor din compozitie, prezinta avantaje majore: 1) Bariera pentru gaze si vapori care duc la deteriorarea produselor ambalate mai ales in cazul pudrelor de cafea, cacao, etc 2) Sunt extrem de rezistente la actiunea factorilor mecanici implicati in procesul tehnologic si de logistica 3) Vopseaua pigment este intre straturile de material, ceea ce permite obtinerea oricarui Certificat de migrare necesar produselor alimentare! 4) Functie de tipul foliilor din compozitie, filmele laminate permit ambalareea in atmosfera modificata!

IMPRIMAREA: Foliile pot fi NEpersonalziate sau imprimate cu pana la 8 culori liniare sau policromie, simple sau laminate in doua sau mai multe straturi.

CONFECTIA: in mod uzual grosimea foliei variaza intre 12 si 90 microni.
Functie de materia prima utilizata, foliile alimentare pot fi de mai multe tipuri:
- folie film polipropilena BOPP transparenta
- folie film polipropilena BOPP perlata
- folie film polipropilena BOPP metalizata
- folie film polietilena LDPEA
- Folie laminata (multistrat) combinatii ale materiilor prime enumerate mai sus, ex: BOPP + PET + LDPEA - folie triplex utilziata la ambalarea de Lapte praf si Cacao.

Foliile pot fi si confecţionate sub forma de pungi pentru ambalare manuală cu dimensiuni uzuale în intervalul 200x300 mm până la 450x800 mm, funcţie de dimensiunile produsului de ambalat.

LIVRAREA: se realizeaza sub forma de bobine de diferite latimi si diametre functie de caracteristicile masinilor pe care se ambaleaza si de gabaritul produselor.

PRETUL: variaza functie de materia prima utilizata si de tirajul comandat. Functie de frecventa comenzilor, pot fi negociate preturi speciale.

SOLICITATI o oferta pentru ambalajul produslui dvs.!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura