Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie simpla sau laminata pentru cosmetice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
MATERIALUL: Pentru ambalarea cosmeticelor se utilizeaza in principal 2 categorii de folie:
- Folie film simpla (ex: BOPP)
- Folie film laminata (BOPP/LDPE sau HPE) pentru ambalare automata.

Alegerea corecta a tipului de material din care va fi confectionat viitorul ambalaj este esentiala pentru a putea conferi calitati speciale produsului ambalat.

Avem la dispozitie inclusiv folie multilayer care asigura o bariera pentru gaze si vapori la ambalarea produselor volatile, ex: servetele umede sau lichide si vascoase: ex: sampoane, creme, etc.

Deasemenea, putem asigura protectia UV a produselor ambalate utilizand folii cu bariera pentru raze solare si radiatii.

IMPRIMAREA: se realizează flexografic la 1-8 culori, POLICROMIE si nuanţe speciale (auriu, argintiu), cu respectarea codului standard PANTONE. Matriţele de imprimare utilizate sunt tip clişeee digitale pentru cea mai bună calitate a imprimării.

LIVRAREA se realizeaza sub forma de bobine de diferite latimi si diametre functie de caracteristicile masinilor pe care se ambaleaza. In mod uzual grosimea foliei este de 20, 25, 30, 35 si 40 microni si functie de destinatie, folia poate fi de mai multe tipuri: bopp transparenta, perlata sau metalizata. Foliile pot fi laminate dupa personalizare, functie de tipul produsului de ambalat. Din folia de BOPP se pot confecţiona pungi pentru ambalare manuală cu dimensiuni uzuale în intervalul 200x300 mm până la 450x800 mm, funcţie de dimensiunile produsului de ambalat.

TIRAJUL: procesam orice comanda de la tiraje de 50 Kg, functie de complexitatea ambalajului, numar de culori, etc

PRETUL: depinde de compelxitatea ambalajului (tip material, numar culori imprimate) dar este competitiv, datorita calitatii si productivitatii extrem de ridicate a utilajelor de imprimare si confectionare cu care se lucreaza.
Functie de frecventa comenzilor, pot fi negociate preturi speciale.

GRATUIT realizam designul fiecarui model de ambalaj, urmand indicatiile beneficiarului.
Toate materialele utilizate sunt avizate DSV, LAREX, ISO9001 si EUR.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura