Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie multistrat pentru ambalare servetele umede

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Folia pentru ambalarea servetelelor umede (wet wipes) este un ambalaj special dezvoltat pentru producatorii de servetele umede pentru diverse domenii de aplicabilitate:

servetelele de uz cosmetic, servetelele antibacteriene, antiperspirante, antisebum, servetele cu dizolvant, servetele umede de buzunar
servetele dezinfectante si medicale
servetele umede pentru curatarea bordului masinii, tapiteriei din piele
servetele umede antistatice pentru curatat ochelari sau suprafete din sticla si plastic
servetele umede pentru igienizarea locuintei
Toate aceste produse au nevoie de un ambalaj flexibil care sa asigure pastrarea in conditii optime a tuturor ingredientelor din solutia cu care sunt imbibate servetelele. Folia pentru ambalarea servetelelor umede trebuie sa asigure bariera impotriva evaporarii substantelor volatile din interiorul pachetului, astfel incat sprodusul sa-si pastreze calitatea pe toata perioada de valabilitate.

Folia pentru ambalarea servetelelor umede este multistrat si difera in functie de tipul de servetele si de cerintele beneficiarului. Pentru servetelele fara alcool, uzual se foloseste combinatia PET + LDPE (unde stratul PET asigura bariera necesara). Un strat de PET 12 microni si unul de LDPE de 40-70 de microni este suficient pentru servetelele umede fara alcool. Pentru servetelele cu alcool se folosesc straturi suplimentare (PET sau BOPP metalizat) care asigura bariera conform specificatiilor. Folia se livreaza in role, iar confectia este realizata de masinile de ambalare automata.

Imprimarea foliei pentru pachetele de  servetele umede se realizează pe doua sau mai multe piste cu maxim 8 grupuri de culoare concomitent pentru evitarea deplasărilor sau suprapunerilor eronate ale plăcilor clişeului flexografic. Imprimarea se realizează flexografic în POLICROMIE inclusiv nuanţe speciale (auriu, argintiu) la 1-8 culori cu respectarea codului standard PANTONE. Matriţa de imprimare utilizată este tip clişeu digital pentru a se obţine o bună calitate a imprimării. Pentru producatorii care nu au realizat o grafica, Dept. de Desing & DTP al Fabricii De Ambalaje Exonia poate realiza GRATUIT propuneri grafice.

Pentru mai multe detalii despre folia pentru ambalarea servetelelor umede, dar si pentru oferte de pret personalizate in functie de necesarul dvs., va rugam contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura