Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Etichete dulceata, gem sau compot

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Etichetele pentru dulceata, gemuri si compoturi sunt ambalaje personalizate cu mare cautare in aceasta perioada. Este sezonul dulceturilor, compoturilor si cofeturilor, iar producatorii vor sa ofere produse cat mai naturale, cat mai gustoase si cu ambalaje atractive.

Etichetele pentru borcane personalizeaza produsul si ii ofera aspectul atractiv atat de necesar pentru a atrage atentia consumatorilor la raft. Etichetele contin pe langa sigla si numele companiei si alte elemente importante precum: data fabricatiei, numarul lotului, ingredientele, data expirarii, informatii esentiale pentru producatorii care isi lanseaza produsul in retail.

Etichetele pentru dulceata, gemuri si compoturi, fiind ambalaje de dimensiuni mai mici, personalizarea trebuie sa fie foarte creativa, iar spatiul relativ mic sa fie eficient utilizat si distribuit elementelor componente.

Pentru producatori, solutiile de ambalare si personalizare a borcanelor sunt diversificate.

O prima solutie este reprezentanta de etichete de hartie in coala (debitate) realizate prin tehnologia offset cu pana la 5 culori. Aceste etichete sunt destinate producatorilor care nu ambaleaza automat si care doresc sa personalizeze borcanul de dulceata/compot/gem. Lipirea lor se face manual cu adezivi speciali.
O alta solutie este reprezentanta de etichete autocolante in rola, personalizate in policromie cu pana la 8 culori (inclusiv etichete cu culori speciale: auriu, argintiu). Aceste etichete autocolante sunt destinate producatorilor care ambaleaza si eticheteaza cu masini automate, dar si producatorilor la care ambalarea se face manual, dar se doreste o crestere a vitezei de productie. Etichetele, in functie de necesitati pot fi rezistente in conditii de umiditate. Pigmentii cu care sunt imprimate aceste etichete sunt speciali si rezista la temperaturi reduse, fara riscul de exfoliere.
Etichetele din polietilena sau polipropilena (bopp) sunt o alta solutie viabila pentru borcane de dulceata sau compot. Multi producatori aleg varianta unei etichete transparente personalizate, astfel incat grafica pare a fi imprimata pe borcan si nu pe o eticheta. In functie de particularitatile etichetei si borcanului, eticheta poate fi fabricata din polipropilena elastica tip cast (CPPA), polipropilena biorientata transparenta, alba sau metalizata (BOPP), poliester (PET), polietilena (LDPE) sau combinatii ale acestora obtinute prin laminarea in doua sau mai multe straturi cu proprietati diferite. Folia poate avea multiple grosimi. Imprimarea se realizează flexografic în POLICROMIE inclusiv nuanţe speciale (auriu, argintiu) la 1-8 culori cu respectarea codului standard PANTONE. Matriţa de imprimare utilizată este tip clişeu digital pentru a se obţine o bună calitate a imprimării.
Departamentul de design al Fabricii De Ambalaje Exonia poate realiza designul sau poate optimiza designul etichetei pentru produsul dvs. astfel incat produsul finit sa arate perfect si sa “starneasca pofta consumatorilor” pentru ca pana la urma despre asta este vorba in cazul ambalajelor pentru dulceata, gem sau compot.

Pentru a realiza o comanda de etichete personalizate pentru borcane, contactati reprezentantii Fabricii De Ambalaje Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura