Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie coextrudata pentru ambalare lapte la punga

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Fabrica De Ambalaje Exonia produce folie film personalizata pentru ambalare lapte la punga.

Folia film pentru ambalarea laptelui in pungi trebuie sa fie de calitate, din granula virgina, sa intrunesca toate conditiile pentru ambalarea produselor alimentare si sa reprezinte o solutie accesibila. Folia film este in mod uzual coextrudata si are proprietati de bariera, planaritate si grosime adaptate pentru ambalarea laptelui. In functie de cerintele clientului, folia poate avea diferite straturi cu functii speciale ce asigura bariera impotriva razelor ultraviolete (astfel se prelungeste termenul de pastrare al laptelui). In varianta standard, folia pentru ambalarea laptelui este coextrudata astfel:

- stratul interior (care intra in contact cu laptele) este de culoare neagra pentru a impiedica patrunderea razelor solare ce pot declansa dezvoltarea microorganismelor si este un strat realizat din cea mai curata polietilena virgina.

- stratul exterior este de culoare alba si confera posibilitati maxime pentru realizare unei propuneri grafice atractive accentuand culorile imprimate. IMPRIMAREA: se realizează pe doua sau mai multe piste cu 8 grupuri de culoare concomitent pentru evitarea deplasărilor sau suprapunerilor eronate ale plăcilor clişeului flexografic. Imprimarea se realizează flexografic în POLICROMIE inclusiv nuanţe speciale (auriu, argintiu) la 1-8 culori cu respectarea codului standard PANTONE. Matriţa de imprimare utilizată este tip clişeu digital pentru a se obţine o bună calitate a imprimării.

Toate materialele intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate: Certificat OxoBIO, ISO9001, LAREX, DSV (pentru ambalajele alimentare), EuroECO (produse 100% Reciclabile) si evident detin Certificat de Conformitate si Garantie.

Pe langa folia film personalizata pentru ambalarea automata a laptelui, din categoria ambalajelor pentru produse lactate si branzeturi fac parte si foliile film pentru producatorii de branza topita ambalata in membrana plastic, dar si etichetele bopp pentru sticle de lapte. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret customizata contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura